SUMMER SALE VSI IZDELKI 30% OFF S KODO SUMMERSALE30 SUMMER SALE VSI IZDELKI 30% OFF S KODO SUMMERSALE30 SUMMER SALE VSI IZDELKI 30% OFF S KODO SUMMERSALE30 SUMMER SALE VSI IZDELKI 30% OFF S KODO SUMMERSALE30

Besplatna dostava iznad 50 €

Jamstvo najniže cijene

Diskretna dostava

Opća često postavljana pitanja

Naša trgovina se nahaja na Sernčevi 13 v Celju najbližja parkirna mesta pa najdete…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Seveda, naročilo lahko opravite popolnoma diskretno. Vaše izdelke lahko pošljemo prek dostavne službe GLS v paketomat. Vsi paketi so zapakiran nevtralno, brez kakršnih koli oznak ali logotipov, ki bi razkrivali vsebino. Tako zagotavljamo, da bo vaš nakup ostal zaseben in neopažen vse do prevzema.

 
 
 
 

Osobno preuzimanje i dostava

Poštarina se naplaćuje paušalno od 5 €, poštarina iznad 50 € je besplatna.

Če je izdelek na zalogi, se paket odpremi še isti dan do 11:00, razen za naročila, oddana med vikendom – ta so oddana prvi naslednji delovni dan. Med prazniki paketov ne odpošiljamo.

Za hitro dostavo tvojega paketa skrbi GLS in zagotavlja, da so naročila dostavljena v 1-2 delovnih dneh.  

Po oddanem naročilu prejmeš na elektronski naslov potrditveno sporočilo. Ko bo naročilo odposlano pa prejmeš sporočilo o poslani pošiljki v katerem najdeš link do številke za sledenje.

Vsa naročila, oddana do 11:00 so odposlana še isti dan. Takoj ko je tvoje naročilo odposlano, ti pošljemo e-poštno sporočilo z obvestilom o tem.

Povrati i reklamacije

Celoten postopek vračil, povrnitev stroškov in splošne pogoje najdeš tukaj.

Kupljene izdelke je treba vrniti nemudoma oziroma najkasneje v roku 14-ih dneh od dne oddanega sporočila o odstopu od kupoprodajne pogodbe. Vrniti jih je potrebno nepoškodovane, neuporabljene, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. 

Prav tako nam moraš posredovati IZPOLNJEN OBRAZEC ZA VRAČILO IZDELKOV, ki ga najdeš tukaj. Obrazec si naložiš na računalnik, ga izpolniš in priložiš sporočilu. Brez izpolnjenega obrazca tvoje sporočilo ne bo obdelano. Strošek za vračilo izdelkov (poštnino) poravnaš sam/-a. Podrobnejše informacije najdeš v splošnih pogojih poslovanja.

Izdelke lahko vrneš v roku 14 dni in sicer neuporabljene ter zapakirane v originalni embalaži z računom. Ker pa želimo omogočiti uporabo naših izdelkov prav vsakomur, sprejemamo vračila že uporabljenih EGGO napravic, pri čemer velja le za ta izdelek 30 dnevni rok od dneva nakupa. EGGO napravico lahko torej vrneš v omenjenem časovnem roku, ne glede na razlog. Strošek za vračilo izdelkov (poštnino) poravnaš sam/-a.

V elektonsko sporočilo priloži IZPOLNJEN OBRAZEC ZA VRAČILO IZDELKOV, ki ga najdeš tukaj. Brez izpolnjenega obrazca tvoje vračilo ne bo obdelano. Za več informacij o vračilih obišči razdelek o splošnih pogojih poslovanja.

Po oddanem obrazcu za vračilo, ti bomo posredovali naslov za vračilo izdelkov. Ko bomo izdelke prejeli, te bomo z e-mail sporočilom obvestili o prejetju izdelkov in ti nakazali vračilo kupnine. Rok za izplačilo kupnine je 21 dni. Vračilo kupnine prejmeš na bančni račun, ki ga navedeš na obrazcu za vračilo izdelkov.

Če račun izgubiš, nam to sporoči na grow@mrbud.eu Prosimo, da nam ob tem pošlješ tudi številko naročila.

Da, poštnino za vračilo izdelkov kupec krije sam.

Ko vrnjeni izdelki prispejo do nas, te o tem obvestimo z elektronskim sporočilom.

Metode Plačanja

Plačilne kartice: direktno ob zaključku nakupa s karticami Visa, Mastercard, American Express.

PayPal: plačilo opraviš s prijavo v PayPal račun in potrditvijo plačila.

Kripto: v kraktem bomo dodali novo metodo plačila s kriptovalutami.

 

Plačila po predračunu trenutno ne nudimo, razen v primeru večjih naročil in za poslovne stranke. Poslovne stranke nas lahko kontaktirate na grow@mrbud.eu

Naročila

Če gre za spremembo naročila, kot je naslov, telefonska številka, izbrani izdelki, se obrni na nas na grow@mrbud.eu in z veseljem bomo zate uredili ustrezne spremembe. To je možno, dokler tvoj paket še ni bil obdelan v skladišču.

V kolikor želiš naročilo vseeno preklicati, je to možno le v primeru, da tvoje naročilo še ni bilo obdelano v našem skladišču. Ker želimo, da so izdelki pri tebi v najkrajšem možnem času, obdelava v skladišču poteka zelo hitro.  

Če želiš preklicati naročilo, nam na e-poštni naslov pošlji številko tvojega naročila, v zadevo email sporočila pa prosim napiši PREKLIC NAROČILA. V roku dveh ur ti bomo poslali e-poštno sporočilo, v katerem te bomo obvestili, ali je preklic uspel. 

Ker želimo, da so izdelki pri tebi v najkrajšem možnem času, obdelava v skladišču poteka zelo hitro. Tvoje naročilo lahko spremeniš le v primeru, če še ni bilo obdelano. Na e-poštni naslov grow@mrbud.eu nam napiši številko tvojega naročila in kaj želiš zamenjati. V roku dveh ur ti bomo poslali e-poštno sporočilo, v katerem te bomo obvestili, ali je zamenjava uspela. 

Naslov lahko spremenimo le v primeru,če paket še ni bil obdelan. V nasprotnem primeru prosimo za razumevanje saj obdelanim in odposlanim naročilom ne moremo spremeniti naslova, lahko pa to narediš potem, ko v elektronskem sporočilu prejmeš sledilno številko. 

Po končanem naročilu ti na tvoj elektronski naslov pošljemo potrdilo o oddanem naročilu. Če potrdila ne prejmeš, prosimo, preveri nezaželeno pošto, saj naša potrdila večkrat pristanejo tam. Če potrdila ne prejmeš v roku 24 ur, nas prosim kontaktiraj na grow@mrbud.eu.

Če tvoje naročilo še ni bilo obdelano v našem skladišču, lahko izdelke zamenjamo, v nasprotnem primeru, nam lahko izdelek pošlješ nazaj. Najbolje je, da se obrneš na razdelek o vračilih, kjer je opisan ta postopek. 

Če še vedno potrebuješ pomoč, lahko naši službi za pomoč strankam pošlješ sporočilo na e-poštni naslov: grow@mrbud.eu

Iskreno se opravičujemo za nastalo situacijo. Kljub temu, da naročila obdelujemo z največjo skrbnostjo, občasno pride tudi do napak.  

Kontaktiraj nas na e-poštni naslov grow@mrbud.eu pri čemer nam bo v veliko pomoč, če navedeš naslednje podatke:

1. Številko tvojega naročila

2. Potrdilo o pravilno naročenem izdelku – lahko nam pošlješ screenshot tvojega naročila

3. Fotografijo prejetega paketa 

Takoj ko bomo preverili, kaj je šlo narobe, te bomo s sporočilom po elektronski pošti obvestili, kaj bomo storili, da pravi izdelki čimprej pridejo do tebe. Hvala za razumevanje! 

Iskreno se opravičujemo za nastalo situacijo. Kljub temu, da naročila obdelujemo z največjo skrbnostjo, občasno pride tudi do napak. 

Kontaktiraj nas na e-poštni naslov grow@mrbud.eu pri čemer nam bo v veliko pomoč, če navedeš naslednje podatke:

1. Številka tvojega naročila

2. Podrobnosti o prejetem napačnem izdelku (v veliko pomoč bi bilo tudi, če nam pošlješ fotografijo napačnega izdelka).

3. Potrdilo o pravilno naročenem izdelku – lahko nam pošlješ screenshot tvojega naročila 

Takoj ko bomo preverili, kaj je šlo narobe, te bomo s sporočilom po elektronski pošti obvestili kakšen je naslednji korak. Hvala za razumevanje! 

Če želiš prejeti račun na podjetje,se obrni na nas na grow@mrbud.eu. V sporočilu zapiši tvoje ime in priimek ter podatke o podjetju (naziv, naslov, davčna številka) in željene izdelke s količinami in barvami, da lahko pripravimo ponudbo.

Politike i propisi

Vse pogoje in podrobne opredelitve našega poslovanja in sodelovanja z vami najdete na tej povezavi.

HR 🇭🇷

GRATIS MLINIVAC
Pri kupnji iznad 150€