Mr. BUD PRAZNUJE 10 let VSI IZDELKI 10% off s kodo mrbud2024 Mr. BUD PRAZNUJE 10 let VSI IZDELKI 10% off s kodo mrbud2024 Mr. BUD PRAZNUJE 10 let VSI IZDELKI 10% off s kodo mrbud2024 Mr. BUD PRAZNUJE 10 let VSI IZDELKI 10% off s kodo mrbud2024

Brezplačna dostava nad 50€

Garancija najnižje cene

Diskretna pošiljka

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI

Pazljivo preberite naslednje splošne pogoje poslovanja elektronske trgovine, saj vas ti zavezujejo s trenutkom, ko vstopite v nsšo elektronsko trgovino.Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh elektronske trgovine brez izjem. V primeru , da se s ponujenimi splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ogleda strani in nakupa prek naše elektronske trgovine ne opravite. Šteje se , da ste z vsakim ogledom ali s transakcijo, opravljeno prek naše elektronske trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev. Tudi v prihodnje ste , do preklica ali spremembeveljavnih splošnih pogojev, ob vsakem ogledu ali pri vsaki transakciji, opravljeni na naši spletni strani, zavezani z navedenimi splošnimi pogoji. Splošne pogoje bomo redno ažuriraliin v vsakem trenutku v svoji najnovejši in veljavni verziji v celotnem besedilu dostopni vsakomur brez težav.

Podjetje Tamara Zlodej s.p. si pridržuje pravico do kakršnihkoli sprememb, delnih ali v celoti, kateregakoli dela splošnih pogojev brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave. Podjetje Tamara Zlodej s.p. se zavezuje, da bo poslovanjeelektronske trgovine v skladu z vso veljavno zakonodajo.

Vsa komunikacija , ki se vrši med kupcem in podjetjem Tamara Zlodej s.p. v elektronski obliki se šteje, kot da je bila izvedena v pisni obliki.

Elektronska trgovina je odprta 24 ur na dan, vsak dan. Zaradi različnih tehničnih ali drugačnih razlogov poslovanje preko naše elektronske trgovine ali celo dostop do trgovine včasih ni mogoč. Zato si podjetje Tamara Zlodej s.p. pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo nekaterih ali celo vseh izdelkov ali da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do strani elektronske trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje elektronske trgovine.

Uporabnik spletne strani v zvezi z uporabote strani nima nikakršnih stroškov povezanih z uporabo komunikacijskega sredstva. Podjetje Tamara Zlodej s.p. ne zaračunava nobenih dodatnih stroškov, povezanih z uporabo komunikacijskega sredstva.

Nakup v elektronski trgovini ali sploh kakršnokoli posredovanje osebnih podatkov na straneh elektronske trgovine je dovoljen samo poslovno sposobnim osebam starejšim od 18 let.

Podjetje Tamara Zlodej s.p. ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli okvaro vaše strojne ali programske opreme zaradi obiskain operiranja s stranmi elektronske trgovine ali za kakršnokoli škodo, povzročeno z izdelki, ali ki je v kakršnikoli zvezi z izdelki, kupljenimi v elektronski trgovini.

Rok dobave izdelkov kupljenih v spletni trgovini je 1-3 delovne dni.

Znesek minimalnega naročila je 15 eur.

V primeru zavrnitve oz. neprevzema paketa, stroške vrnitve pošiljke krije kupec.

Morebitni spori med strankami, ki izvirajoali so v kakršnikoli povezavi z elektronsko trgovino se rešujejo sporazumno, v nasprotnem primeru se stranke dogovorijo, da bo spor reševalo pristojno sodišče v Celju ob uporabi slovenskega prava.

Vse sklenjene pogodbe potrošnikov in naročila ter računi so shranjena na sedežu podjetja in dostopna potrošniku. Za vse kopije in informacije pišite na info@mrbud.eu

Ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov. prilagamo vam povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

REKLAMACIJE IN VRAČILO BLAGA

Podjetje Tamara Zlodej s.p. si pridržuje pravico zavrniti reklamacijo v naslednjih primerih:

– če ugotovimo, da je neuporabnost artikla oz. poškodba posledica vašega nepravilnega ravnanja

– če blago ni bilo vrnjeno v originalni embalaži

– če je blago poslano na naš naslov z odkupnino

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.

Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči osebno, o čemer mu prodajalec mora izdati potrdilo, ali ga pošlje v prodajalno, kjer je bila stvar kupljena, ali pa zastopniku prodajalca, s katerim je sklenil pogodbo. Prodajalec nr odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.

Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku 6 mesecev od izročitve. Pravice potrošnika iz prvega odstavka ugasnejo s potekom dveh let od dneva, ko je o stvarni napaki obvestil prodajalca.

PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE

V skladu z določbo 43.č člena ZVPot ima potrošnik pri pogodbah, sklenjenih na daljavo ali zunaj poslovnih prostorov, pravico, da v 14 dneh obvesti podjetje(pisno, ustno ..), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Pri tem lahko potrošnika bremenijo le stroški iz sedmega odstavka 43.d člena tega zakona.

V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila. Obrazec za odstop pogodbe 

Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnikizrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih dodatnih stroškov.. Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen, če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago.

Če  je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga vrne ali izroči podjetju ali osebi, ki jo podjetje pooblasti za prevzem blaga, nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu iz prvega odstavka 43.č člena tega zakona, razen če podjetje ponudi, da samo prevzame vrnjeno blago. šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. potrošnik ne odgovarja za zmanjšanje vrednostiblaga, če ga podjetje ne seznani s pravico do odstopa od pogodbe skladno s 4. točko prvega odstavka 43. b člena

REGISTER V AJPESU

Podjetje je registrirano pri AJPES-u izpostava Celje, datum vpisa 16.2.2020

PLAČILNI POGOJI

NAČINI PLAČILA – Osebni prevzem – plačilo z gotovino oz. po predračunu na TRR

POSTOPEK NAROČANJA

 

 

Naročilo izdelka izvedete tako, da kliknite na željeni izdelek. V podrobnem pogledu izdelka, so na desni strani prikazani podatki o izdelku: cena, velikost, barve in razpoložljive količine.
 

Če je na voljo izdelek, ki ga želite, s klikom na gumb DODAJ V KOŠARICO le tega dodate v svojo nakupovalno košarico. Prikaže se novo okno, kjer lahko s klikom na gumb PREGLED&NAKUP preverite svojo košarico ali pa se s klikom na gumb NE ZDAJ, vrnete v trgovino. 

V zgornjem desnem kotu lahko vseskozi spremljate izdelke, ki ste jih dodali v košarico. Ko ste izbrali želene artikle iz naše ponudbe, lahko nakup zaključite s klikom na polje nakupovalnega vozička.

V kolikor ste izbrali gumb PREGLED&NAKUP, se vam prikaže izbran izdelek (fotografija, opis), količina, cena ter nadaljnje možnosti: NADALJUJ NAKUP; OSVEŽI KOŠARICO ali IZPRAZNI KOŠARICO. Tukaj imate tudi možnost, da unovčite popust oziroma vnesete kodo za popust. Opozoriti vas moramo na minimalni znesek nakupa v višini 15 EUR. Če ste z izbiro izdelkov oziroma nakupom zaključili, se s klikoma na gumb NADALJUJ NA BLAGAJNO,  premaknete na naslednji korak PODATEK RAČUNA, kjer vnesete svoje podatke (IME, PRIIMEK, naslov prebivališča, telefonsko številko). V kolikor želite, da vam izdelek dostavimo na drug naslov, to označitev v nadaljevanju.  

PREGLED KOŠARICE: 

– Če ste izbrali gumb NA BLAGAJNO, se postopek nadaljuje s pregledom vseh izbranih izdelkov v košarici. V tem postopku lahko tudi povečate, zmanjšate ali odstranite  količine izbranih izdelkov.
–  Če ste zadovoljni z vašo izbiro, potrdite na gumbu NADALJUJ

 IZBIRA NAČINA PLAČILA IN DOSTAVE: 

– izberete državo za dostavo, če prihajate iz Slovenije, lahko ta korak preskočite
– Izberete način dostave, izberete lahko med našo izbrano dostavno službo ali med osebnim prevzemom, ki je po predhodnem dogovoru na sedežu našega podjetja
– izberete način plačila
– pregledate vrednost naročila in znesek za plačilo
– če imate kodo za popust, le to vnesete v prazen okvirček in izberete UPORABI KODO, popust se vam obračuna avtomatsko in se spremeni vrednost naročila
– vnesete podatke za dostavo in račun
– podatke izpolnite pravilno in natančo
– če imate kakršnokoli opombo, le to zapišete v okvirček OPOMBA
– če želite, da vam naročilo dostavimo na drug naslov, ki pa ste ga navedli za kontaktne podatke, le tega navedite pravilno z vsemi opombami za dostavno službo
– še enkrat preverite točnost podatkov, če se z njimi strinjate, izberite NADALJUJ
 

PREGLED IN POTRDITEV NAROČILA:

Zgoraj levo so vaši kontaktni podatki. Sledijo vaši izdelki, tudi slikovno, ki ste jih izbrali s šiframi, količinami in cenami, celotna specifikacija z zneski popustov, dostave in na koncu znesek za plačilo. Podatki za dostavo, izbrana dostava in izbran način plačila. Tukaj lahko še enkrat preverite vašo košarico in tudi popravite vnesene podatke.
V praznem okencu izberete, da se strinjate z našimi splošnimi pogoji, katere lahko kadarkoli preberete na naši spletni strani in izberete ODDAJ NAROČILO. Brez strinjanja s splošnimi pogoji nakup ni mogoč.

NAROČILO ODDANO:

Še zadnji korak vam prikazuje vaše podatke, podatke našega podjetja, številko naročila, kdaj je bilo naročilo oddano, do kdaj je veljavnost naročila, izbrani izdelki, znesek za plačilo, sklic za plačilo, podatki o dostavi in potrdilo, da je vaše naročilo sprejeto.
 

OBVESTILA PREKO ELEKTRONSKE POŠTE:

Ko oddate naročilo, boste na navedeni e-mail naslov prejeli sporočilo Naročilo iz spletne strani, s katerim vas obveščamo, da ste uspešno oddali vaše naročilo, v priponki v PDF obliki pa bo tudi celotno vaše naročilo.
Ko bomo vaše naročilo pripravili za prevzem dostavne službe, vas bomo o tem ponovno obvestili.

Ko boste prejeli sporočilo, da je bil paket predan dostavni službi, lahko naslednji delovni dan pričakujete paket na vašem naslovu. V PDF dokumentu pa bo poleg vašega naročila tudi povezava do sledenja vaši pošiljki.
 

V primeru težav pri oddaji naročila, nas prosimo kontaktirajte na info@mrbud.eu

 

 Prikaži izvorno sliko

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

GRATIS GRINDER
Ob nakupu nad 150€